Een goede administratie is een must voor uw bedrijf. VM Office Assistance kan dat geheel of gedeeltelijk van u overnemen.  Administratieve dienstverlening is ons vak!  Wij staan u met raad en daad bij, zodat u zich ten volle kan focussen op wat voor u van belang is: uw business!

Ons Aanbod

Het heeft geen zin een opsomming te maken van alle mogelijke administratieve taken.

  • U wil administratie uitbesteden?  We bekijken tijdens een eerste gesprek samen de mogelijkheden.

  • Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in administratieve dienstverlening, ze zijn heel klantvriendelijk, professioneel en minstens drietalig.  Zij hebben de nodige praktijkervaring en hebben een intensieve interne opleiding gevolgd.

KMO Telesecretariaat

Administratieve ondersteuning

Zoek je administratieve ondersteuning voor een aantal uren per week omdat de stapel werk zich ophoopt? VM Office Assistance biedt u vele mogelijkheden; van het organiseren van bijeenkomsten tot het verzorgen van correspondentie.

Lees meer…

Agendabeheer

Hoe drukker de medewerker, hoe voller de agenda is. En het plannen van een afspraak, helemaal met meerdere mensen tegelijk, blijkt dan een ware uitdaging te zijn. Aan de hand van de dienst Agendabeheer plannen wij afspraken zorgvuldig voor u en uw medewerkers in.

Lees meer…

Telesecretariaat

Vanuit onze jarenlange ervaring weten we als geen ander al uw oproepen op een adequate manier af te handelen. Zowel medici als vrije beroepen en bedrijven kunnen dienst doen op het VM Office Assistance Telesecretariaat.  Wij volgen uw richtlijnen!

Lees meer…

De Voordelen op een rijtje

Tijdsbesparend

U kan rustig tijd maken voor uw patiënten terwijl uw inkomende calls professioneel en vriendelijk worden verwerkt.

Professionele Tools

Onze robuuste call center applicatie zorgt voor een correcte call-logging, agenda inplanning en administratieve verwerking.

Kostenbesparend

Een externe office assistant is goedkoper dan een vaste medewerker vast in dienst te nemen.

Flexibiliteit

Wij luisteren naar uw klanten en stellen ons heel flexibel om zo tot een optimale persoonlijke dienstverlening te komen.

Directe Opvolging

Conform de gemaakte afspraken ondernemen wij de gepaste actie en zorgen wij voor de nodige opvolging.

Bereikbaarheid

U blijft gans de dag bereikbaar terwijl u ongestoord kan verder werken.  Wij garanderen ook een persoonlijk contact.