Medisch Secretariaat

Een telefoonoproep onbeantwoord laten, kan wel eens een gemiste kans zijn.  Als medisch secretariaat zorgen wij er voor dat uw bedrijf bereikbaar is terwijl u ongestoord kan verder werken.  Wij beschikken over alle technische tools om op een efficiënte en professionele manier uw oproepen te verwerken.  Wij gaan voor kwaliteit en perfectie.  Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers met 1 missie: onze klanten ondersteunen. 

Ons Aanbod

  • Een gratis gepersonaliseerd telefoonnummer dat ons toelaat om als medisch secretariaat in uw naam de telefoon te beantwoorden.

  • De mogelijkheid om door te schakelen zonder hoeven te verwittigen.

  • Onze standaard diensten staan paraat iedere werkdag doorlopend van 9:00 tot 17:00, voor en na kantooruren hebben wij een voicemailsysteem zodat geen enkele oproep naar uw medisch telesecretariaat verloren gaat.

  • Onze medewerkers zijn heel klantvriendelijk, professioneel en minstens drietalig.  Zij hebben de nodige praktijkervaring en hebben een intensieve interne opleiding gevolgd voor medische secretariaat .

medisch telesecretariaat

Impulseo III – Subsidiemaatregel voor huisartsen

Er is een tegemoetkoming voorzien voor kosten voor diensten voor medisch telesecretariaat dat tot doel heeft te helpen bij het administratief beheer van de praktijk.

De Voordelen op een rijtje

Tijdsbesparend

U kan rustig tijd maken voor uw patiënten terwijl uw inkomende calls professioneel en vriendelijk worden verwerkt.

Professionele Tools

Onze robuuste call center applicatie zorgt voor een correcte call-logging, agenda inplanning en administratieve verwerking.

Kostenbesparend

Een externe office assistant is goedkoper dan een vaste medewerker vast in dienst te nemen.

Flexibiliteit

Wij luisteren naar uw klanten en stellen ons heel flexibel om zo tot een optimale persoonlijke dienstverlening te komen.

Directe Opvolging

Conform de gemaakte afspraken ondernemen wij de gepaste actie en zorgen wij voor de nodige opvolging.

Bereikbaarheid

U blijft gans de dag bereikbaar terwijl u ongestoord kan verder werken.  Wij garanderen ook een persoonlijk contact.